Voor onderstaande reservatie is enkel nog groepsreservatie voor 2019 mogelijk. Wil je nog individueel inschrijven in een gelijkaardig programma in de Belgische Maasvallei, dan vind je hier het programma.

Aan de poort van het authentieke Appenzellerland ligt Waldstatt. Als kunstenares en kunstdocente, trok ik er enkele jaren geleden naar toe om tot rust te komen en intuïtief schilderen te doen. De mooie Zwitserse natuur en cultuur wil ik graag met je delen alsook mijn creatieve ervaring.

Het pad dat jij kiest met je hart is jouw levensweg...

 Bewandel het pad dat jou dient...

Bewandel het pad dat jou dient...

Ben je in staat langer als drie seconden op deze pagina te blijven?

Indien niet is dit misschien toch iets voor jou. We leven allemaal in een jachtige maatschappij waarbij we onszelf op één of ander manier onder druk zetten om te presteren in iets waar we niet echt met ons hart bij zijn. Maar we denken nog steeds dat het verstand het voor het zeggen moet hebben.

Words, words, words.... . Maak even de sprong naar beelden uit je onderbewustzijn die je willen vertellen wat voor jouw ontwikkeling er werkelijk toe doet. Mandala's, intuïtieve schilderingen en mindfull-schildermethodes vertellen je het verhaal van onbewuste patronen, blokkades uit dit en lang vervlogen levens alsook hoe jij jezelf kan healen of in balans brengen. Maak zo een shortcut naar je hart door je verstand te onthouden van woorden. 

In een zomerse week vol van verrassingen en ontdekkingen omgeven door natuur kan jij dat ook komen leren. Geen enkele voorkennis is vereist.

WELKOM,

Marleen Kerkhofs,

coach Kimarte

Zomervakantie in Zwitserland: Programma van 1juli tot 8 juli 2018:

IMG_3100.JPG

Marleen, coach van Kimarte, brengt je creativiteit naar boven.

Vijf voormiddagen kijg je een ZEN-workshop waarbij je geleerd wordt hoe je via creatieve technieken kan aan zelfhealing doen. Je maakt daarbij contact met de heilige geometrie in het universum. Je leert aan zelfhealing doen via het mandalatekenen, intuïtief schilderen en mindfullnes via een unieke schildermethode. Je maakt ook kennis met de geneeswijzen van Emma Kunz, wetenschapster en healster avant la lettre in Waldstatt.

Op de zaterdag zijn er geen workshops maar staat er een bergwandelgids met kennis van meditatietechnieken voor je klaar.  Of wil je liever naar een sjieke Zwitserse stad voor shopping of het opsnuiven van cultuur, ook dat is mogelijk.

Factuur en bijscholingsattest zijn op aanvraag.

300 EURO pp / vijf 1/2 dag workshops (werkmaterialen inbegrepen)

TDS00020010810861245_sized_800_0.jpg

Speciaal voor jou: een vreedzame plek te midden van de bergen.

Als vroege vogel kan je vanaf de Bauernhof B&B die Kimarte in Waldstatt voor jou reserveerde via talrijke wandel- of montainbikepaden de omgeving verkennen. Ontbijten doe je met heerlijk verse boerenproducten. De kamers worden verdeeld in overleg en gaan van één- tot driepersoonskamer.

340 EURO / 7 nachten met ontbijt, plaatselijk vervoer inbegrepen.

Ga naar inschrijfformulier voor inschrijvingsinfo

IMG_0780.JPG

Op een mooi zonneterras eet je 's middags een authentiek Zwitsers menu.

 

Wat is er gezelliger dan in een mooie entourage tafelen met vrienden en bekenden. We houden het licht verteerbaar en met één drankje inbegrepen. Je zal niet naar huis keren met een pakje extra kilo's als je dat niet graag wil. Voor degenen die veel verbruiken, je mag  kosteloos bijvragen.

210 EURO pp / 1 week ( voorgerecht - hoofdgerecht - dessert/drankje )

 

5371263f9cd1.jpg

Gratis of betalende vrijetijdsmogelijkheden.

Natuurlijk ben je niet naar het mooie Zwitserland gekomen om enkel workshops te doen, dus in de namiddag kan je aan vrijetijdsbesteding doen. Wil je zelfstandig verderwerken aan wat je voormiddag hebt geleerd, het kan.

We zitten in Waldstatt vlakbij het mooie Appenzellerland waar je via een berglift  in geen tijd boven op een bergalm geraakt en van de mooiste panorama's geniet.Hou je meer van water? In Waldstatt is een groot en verzorgd openluchtzwembad waar je gratis je worstje op de barbecue mag leggen of  zelfgemaakte picknick kan eten.

Het immense water van de Bodensee met leuke zonneplekjes en plezierhaventjes vind je op zo een 20 km van Waldstatt en op een steenworp de steden Sankt-Gallen ( 16km ), Winterthur ( 40km ), Zurich ( 80 km )

Kimarte stelt je een uitgewerkt pakket met aktiviteiten voor.

deutsche-bahn-profits-improve.jpg

Reizen naar eigen behoeften...

 

Omdat jij zelf aan het roer zit van je reis, biedt Kimarte je de mogelijkheid volgens eigen budget tot Zurich te reizen. Vanaf daar kan je indien gewenst met de groep mee naar je logeerplek in Waldstatt.

Wil je een heel goedkope reis, kies dan voor de Flixbus. Heb je graag wat meer plaats en wil je enkel overdag reizen, kies dan voor een cormfortabele trein van de Deutsche Bahn. Wil je graag op zijn snelst daar zijn, kies dan om van Brussel naar Zurich te vliegen.

We spreken af in het treinstation van de luchthaven om te verzamelen voor wie samen naar Waldstatt wil verder reizen. Bedenk dat hoe vlugger je reserveert voor je vlucht hoe scherper de prijzen zijn. Ook voor je trein kan je een zitplaats reserveren zodat je zeker kan zitten. Ben je eerder een autofreak, dan kom je toch gewoon via de goed berijdbare Duitse en Zwitserse autowegen tot Waldstatt.

Mensen die niet graag al hun bagage zelf meenemen kunnen deze op zaterdag 30 juni al meegeven met Marleen, coach van Kimarte.