Creatieve Therapie: Vierdaagse aan Zee

Beelden leggen bloot wat woorden niet gezegd krijgen…

Beelden leggen bloot wat woorden niet gezegd krijgen…

 

Als je nieuwe ruimte nodig hebt…

Zit je een beetje of heel erg vast in je leven en weet je niet waar beginnen, begin dan misschien eens met jezelf nieuwe ruimte te geven zodat alles weer kan stromen. Ons lichaam en geest hebben op tijd nieuwe horizonten en uitdagingen nodig.

Ben jij een gevoelig iemand en zeggen nieuwe uitdagingen in lawaai, drukte en brood en spelen zoals er vandaag veel zijn je niets, kom dan even tot rust en leer nieuwe tools aan om in je gevoel te gaan en te kijken hoe je meer evenwicht, rust en blijdschap kan vinden via het scheppende.

We werken met allerlei beeldende tools, maar ook met muziek, beweging en natuur.

Als kunstdocente met ervaring in intuïtieve ontwikkeling en creatieve therapie nodig ik je graag uit.

De workshops gaan door in een rustig gelegen huis in Bredene en je logement is voorzien in Oostende. ‘s Middags krijg je van Kimarte een lichte en gezonde lunch aangeboden.

Voor de 8 workshops van een halve dag, werkmaterialen, lunch, overnachting en taxi betaal je slechts 650 Euro. ‘s Avonds kan je vrij kiezen of je van een frietje aan het strand geniet of chique uit gaat eten. Wil je graag o.a. het programma in je mailbox ontvangen dan kan je hier intekenen voor nieuws.

We starten de vierdaagse aan het treinstation van Oostende op zaterdag om 10u.

Ben je geïnteresseerd om mee te doen en heb je vragen, aarzel dan niet om contact op te nemen

Naam *
Naam