IMG_2036.jpg

Kimarte ontstond uit het bezielend en therapeutisch bezig zijn met kunstvormen.  Via mijn jarenlange expertise binnen het kunstonderricht voor jongeren en volwassenen en via een persoonlijk transformatieproces ging ik op zoek naar de mogelijkheden van beeldende middelen om mensen te laten aan zelfexpressie en zelfhealing doen. Dit bracht me uiteindelijk ook tot een aantal zeer originele bijscholingen en teambuildingen waarvan jullie nu kunnen genieten.

De opdrachten die ik op punt zette zijn zo anders omdat ze voorbij de woorden gaan en een wereld van onbewuste verlangens, fantasiën, motivaties en percepties blootleggen die ons verder brengen daar waar ons verstand te kort schiet. De connectie met het eigen talent, de natuur en het buikgevoel wordt weer gemaakt en er worden fundamenten gelegd om mentaal en gevoelsmatig standvastiger in het leven te staan ondanks alle hectiek van het moderne leven.

Voor verschillende teambuildings werk ik  samen met betrouwbare partners die reeds hun deugdelijkheid hebben bewezen op het vlak van authenticiteit, creativiteit en originaliteit alsook maatschappelijk engagement. 

Ik nodig jullie uit tot een duik in het onbekende en wens jullie veel vreugde bij het ontdekken.

10072012327.jpg

experimentele verftechnieken