KiM arte ; TEAMBUILDINGEN

Kimarte richt zich in de toekomst voornamelijk op teambuildingen voor KMO's of Teams van grotere bedrijven.

Het aanbod verschilt grondig van wat reeds op de markt is. 

In plaats van het spectaculaire, digitale of stedelijke op te zoeken willen we bij KiM arte helpen de stilte & verscherpte waarneming in te gaan en de kreativiteit te laten stromen via intuïtie, verbondenheid, respect, minfullness en evenwicht tussen lichaam en geest.

Marleen Kerkhofs, creatieve coach en bezielster van KiM arte zal u met veel plezier een aanbod doen dat voor uw bedrijf geschikt is. Daarbij wil Marleen graag een luisterend oor zijn voor wat op uw bedrijf hete hangijzers zijn qua teamgeest. Er wordt in samenspraak een voorstel uitgewerkt. 

Voor uw logementen en etentjes voor de meerdaagse teambuildingen werken we samen met regionale partners die hun diensten hebben bewezen op het gebied van originaliteit, creativiteit en authenticiteit.