Fantastisch mooie reis naar Zwitserland beleefd dankzij de eerste deelnemers, ben jij er volgend jaar ook bij?

Alle wegen leiden naar Rome zeggen ze wel eens, maar ditmaal gingen wij op weg naar Walstatt meer bepaald, een dorp in Zwitserland waar mijn hart een plek vond.

We leerden mekaar op een niet-alledaagse manier kennen en raakten geboeid door mekaar, kregen bij momenten een echte lachbreuk en andere momenten zaten we stil samen te genieten. Soms waren we ontroerd door elkaars persoonlijke levensverhaal of door de mooie en spirituele plaatsen waar we vertoefden, nooit was het saai, alleen maar boeiend en leerrijk ook als soms onze kleine kantjes boven kwamen zoals bij het delen van een groepskamer ...

De foto's geven een beetje impressie, maar wil je het de volgende zomervakantie graag live beleven toon dan al totaal vrijblijvend je interesse via het inschrijfformulier op deze site. Dan ontvang je ten gepaste tijde nieuws over de Zwitserlandreis.

Lieve groeten,

Marleen Kerkhofs