Nog enkele plaatsen vrij voor culturele en spirituele reis Zwitserland

IMG_0909.jpg

Bonjour, Gruëzi,

Spreekt het puur toeristisch reizen je minder aan en wil je graag op een ontspannen en exclusieve manier wat Zwitserse Cultuur ondekken en enkele creatieve workshops met een healend vermogen bleven, dan ben je bij Kimarte aan het juiste adres. 

Ben je single en vind je het niet leuk in een groepsreis met koppels te zitten, dan is dit zeker ook een aanrader. 

En waarom zou je het nog kunnen willen? Even een opsomming:

- Relaxte rit over Frankrijk met bezoek van muséé Lalique en een eerste dag pure ontspanning in een welnesshotel  met die avond een heerlijk Frans diner in drie gangen.

- Superrustige overnachtingslocatie in een typisch Zwitserse Baernhof B&B met uitzicht op de hoogste berg van de regio met inbegrepen lekker ontbijt uit de directe boerderijproducten van biologisch niveau.

- Je volgt ter plekke van het 2e verblijf van Marleen Kerkhofs, Kunstdocente, twee boeiende workshops die je via creatieve middelen op spiritueel niveau inwijden in de heilige geometrie van het universum en het werken met chacrakleuren.

-  Eén warme maaltijd per dag, en picknicken inbegrepen. De restaurants zijn typisch Frans of Zwitsers. Tweemaal ben je te gast ten huize van de kunstenares en haar partner, Mark. 

- Genieten van wandelen, zwemmen en culturele uitstappen onder individuele begeleiding van Marleen.

- Je volgt ter plekke van het 2e verblijf van Marleen Kerkhofs, Kunstdocente, twee boeiende workshops die je via creatieve middelen op spiritueel niveau inwijden in de heilige geometrie van het universum en het werken met chacrakleuren.

- Speciaal voor de mannen: mogelijkheid tot het maken van palettenmeubels samen met Mark.

- Terugrit over Frankrijk met overnachting in traditioneel  Frans hotel met leuk terras en goede keuken aan het zwembad.

Enkel dit jaar wordt deze 10-daaagse reis door Kimarte aangeboden voor een gunstprijs van  980 Euro. Ben jij de gelukkige die nog beslist mee te gaan?  Neem dan snel contact op via het inschrijfformulier op deze website of via mail.