Geslaagde 1e deel teambuilding voor vrijwilligers in Stockheim

De eerste enthousiaste vrijwilligers sijpelden al binnen als we de laatste hand legden aan het klaarzetten van de werkmaterialen. De vele vrijwilligers in Stokkem die geregeld een hand toesteken werden vandaag bedankt en er werd hen door het bestuur een Italiaans etentje aangeboden. Voor de teambuilding zelf reisden we nog wat verder, nl. naar het Oosten waar we even bleven stilstaan bij spirituele spreuken en dan verder naar Australië waar we kennis maakten met het dotpainten en het didgeredoospelen. 

Alhoewel velen van de vrijwilligers nog nooit een didgeredoo hadden bespeeld en het voor sommigen lang geleden was dat ze nog een fijnschilderpenseel vast hadden, deed iedereen het fantastisch. Dit is zeker het herhaln waard. Volgend jaar naar Afrika? Patrick  die de klankmassage en digeredoosessies gaf vergeet ik zeker niet te bedanken. Hou tegen volgend jaar al maar je percussie klaar zou ik zeggen. In mijn fantasie zijn we al zoals de Afrikanen allerlei hebbedingetjes of oude maskers met afvalmaterialen aan het maken.

Ik kijk al uit naar het tweede deel dat op vrijdag aanstaande zal plaats vinden.