De inschrijvingen voor Mandala's in de Maasvallei zijn open.

IMG_3977.JPG

Mandala's in de Maasvallei nodigt je uit een duik in de diepten van je ziel te nemen door in je eigen levenscirkel te gaan staan. Met vormen en kleuren ga je je innerlijke wereld ordenen en dit heeft een helend effect dat verder reikt dan woorden...

Waarom tekenen beter helpt dan praten is omdat je rechtstreeks met beelden werkt. Je zet daarbij jezelf in in het middelpunt van de goddelijke eenheid die de cirkel voorstelt en gaat via vormen en kleuren jezelf uitdrukken en in evenwicht brengen.

Om die week helemaal tot rust te komen biedt Kimarte je logement in vijfsterrenaccomodatie " Tussen Hemel en Maas " aan. Verder wordt je van de ochtend tot de avond culinair verwend en verrast door de vegetarische creaties van Rik, voormalig chef en eigenaar van restaurant De levensboom in Hasselt. Je hebt ook de mogelijkheid om vis of gevogelte te bestellen.