8 december: Homeparty duimpotjes boetseren voor theelichtjes, potpourri, ...

Voel, ruik, proef en vorm klei in je handen tot persoonlijke hebbediingetjes voor theelichtjes, potpourri of wierrook onder begeleiding van kunstdocente Marleen Kerkhofs. Zij zorgt nadien ook dat je potjes niet in de kou blijven staan. Als extra geeft ze nog een introductie in papierporcelein. Over andere workshops vind je info bij www.kimarte.com  

Rik venken( Voormalig eigenaar van Restaurant ”De Levensboom” in Hasselt) verwent je intussen met lekkere vegetarische hapjes en drankjes die je zelf kan maken tijdens de feestdagen. Max. 12 personen kunnen inschrijven. Je bent pas definitief ingeschreven na storting op BE 94 6528 4928 6414 met je naam, datum, duimpotjes. Vooraf cash kan ook.

Datum: 8 december 2016

Uur: van 19.00u tot 21.30u

Plaats: Molenstraat 33, Maasmechelen ( Meeswijk )

Prijs: 40 Euro all-in, d.w.z. alle werkmaterialen, veggie kersthapjes en drank.

Reservatie: tel. 0474/957756 of mail:marleen@kimarte.com of inschrijfformulier met vermelding van naam en workshop

Betaling: ter plaatse cash of door storting op rek. BE94 6528 4928 6414 op naam van Kimarte met vermelding naam en datum.