GEEF EENS EEN HEALING-WORKSHOP KADO !

Wat velen niet weten is dat mandalatekenen niet zomaar een ontspannend tijdverdrijf is zoals het wordt gepresenteerd via mandala-kleurboeken.

Creativiteit is onze diepste natuur en daarom doen we onszelf tekort als we zomaar patronen overnemen. Als we onze eigen helende patronen creëren werkt dat genezend en balancerend op lichaam en geest.

Via het originele mandalatekenen maken we connectie met de heilige geometrie van het universum.

Ontdek je eigen vormen en kleuren en maak kennis met betekenissen ervan alsook de oorsprong van het mandalatekenen. Ervaar via praktische oefening zijn effect.

Krijg achtergrond over bekende artsen en natuurgenezers die hiermee hebben gewerkt.

Kimarte geeft als Kerstkado een gratis starterskit voor mandalatekenen kado bij de aankoop van een workshopbon. De bon kost 50 Euro en geeft de houder ervan toegang tot een initiërende workshop van 3u waarbij je wordt ingewijd in het mandalatekenen. Je krijgt daarbij ook veel praktische begeleiding zodat je het mandalatekenen thuis met je starterspakket verder kan beoefenen.

Ga naar de contactpagina en vermeld bij je storting voor wie je de workshopbon + starterskit bestelt. . Bij deelname aan de workshop krijgt de ontvanger naast zijn 3u durende workshop de de starterskit kado. Het startpakket bestaat uit volgende kwaliteitsmaterialen: A4-tekenblok met lichte korel; passer met schroefinstelling, vinylgom, metalen slijper, metalen lat van 30 cm, geodriehoek, basisset van 6 kleurpotloden, potlood, potlodenetui.

Wil je graag samen met de bon het starterspakket al aan de ontvanger kado doen dan kan je dit na afspraak komen afhalen. Het levert je 10% korting op.

 Mandala van Benjamin Gilissen, deelnemer bij Kimarte.

Mandala van Benjamin Gilissen, deelnemer bij Kimarte.Info creatieve groep:

0026.jpg

Morgen in de creatieve groep gaan we een zelfgeschreven gedicht of een gedicht dat iets met je doet illustreren in collagestijl. We kijken ook naar collagewerken van de 100 jaar geleden misprezen Kurt Schwitters die deze kunstvorm beoefende. Hierboven zie je een werk van hem. Schrik dat je niet creatief genoeg bent? Je onderbewustzijn weet nochtans hoe het met beelden kan aan de slag gaan en al de rest is techniek en inzet. Wil je nog graag bij de wekelijkse creatieve groep, het kan nog en zelfs voor 10 Euro per week materialen inbegrepen. Heel het schooljaar door vind je ons hier in Stokkem in de Rechtestraat 27 van 16u tot 18.30u in een gezellige groep volwassenen.

START TO CREATE

We starten in Stokkem een creatieve werkgroep.

Hou je van een gezellig groepsgebeuren met alle neuzen in dezelfde richting en toch het gevoel dat er aandacht is voor het individuele? Dan zit je goed bij Kimarte.

Wekelijks op woensdag komen we met een groep volwassenen samen van 16u tot 18.30u in het workshopcentrum van Kimarte. We behandelen verschilende onderwerpen, dan weer eens heel acuraat en bijna wetenschappelijk analytisch en dan weer eens volledig onze buik en intuïtie achterna gaand. Jullie mogen zelf ook interesses inbrengen. Alle opdrachten situeren zich op beginnersniveau en worden aangepast aan de individuele mogelijkheden.

Teken- en schildertechnieken met en op allerlei materialen komen aan bod als ook klei boetseren, glas bewerken, etc. ... Er is een professionele klei/glasoven voorzien om indien nodig te bakken.

Voor de prijs hoef je het zeker niet te laten. Je betaalt elke workshop 10 Euro voor werkmaterialen en basisuitrusting en voor de rest mag je naar believen en anoniem een vrije gift doen.

Kunstzinnige uitstapjes en etentjes of een terasje behoren ook tot de creatieve mogelijkheden, afhankelijk van de wensen van de groepsleden. 

We starten op 5 september en de schoolvakanties zijn lesvrij.

Koffie, thee en water zullen aanwezig zijn, wil je graag iets lekkers meebrengen, ik hou je niet tegen maar zelf eet ik glutenvrij, zonder melkproducten en suiker, waardoor ik liever niet telkens klassiek snoepgoed in huis hou.

Om zeker te zijn je plaats te kunnen reserveren dien je een aanmeldingsmail of telefoon te doen met vermelding van naam en leeftijd en speciale wensen of vragen. We respecteren de leeftijdsgrens van 18 jaar.

Ik kijk alvast ernaar uit jullie te mogen ontmoeten en begeleiden op jullie creatieve weg.

Marleen Kerkhofs,

Creatieve Coach Kimarte

IMG_2382.JPG

 

 

 

KiM arte ; TEAMBUILDINGEN

Kimarte richt zich in de toekomst voornamelijk op teambuildingen voor KMO's of Teams van grotere bedrijven.

Het aanbod verschilt grondig van wat reeds op de markt is. 

In plaats van het spectaculaire, digitale of stedelijke op te zoeken willen we bij KiM arte helpen de stilte & verscherpte waarneming in te gaan en de kreativiteit te laten stromen via intuïtie, verbondenheid, respect, minfullness en evenwicht tussen lichaam en geest.

Marleen Kerkhofs, creatieve coach en bezielster van KiM arte zal u met veel plezier een aanbod doen dat voor uw bedrijf geschikt is. Daarbij wil Marleen graag een luisterend oor zijn voor wat op uw bedrijf hete hangijzers zijn qua teamgeest. Er wordt in samenspraak een voorstel uitgewerkt. 

Voor uw logementen en etentjes voor de meerdaagse teambuildingen werken we samen met regionale partners die hun diensten hebben bewezen op het gebied van originaliteit, creativiteit en authenticiteit.