Groepsreservaties voor 2019 zijn nog mogelijk.

Vijfdaagse zomerse Zenweek met mandalahealing, natuur, cultuur & gezonde voeding

De langste en ook de meest boeiende reis is die naar je ware zelf, de plek waar je tot rust komt en in de stilte je eigen stem kan horen.

 

Boor onontgonnen terrein in jezelf aan en maak een innerlijke reis die je niet snel zal vergeten... ergens in een uithoek van België..., de Maasvallei.

Workshopweek

Je arriveert de eerste dag in de voormiddag  en krijgt een workshop om je intuïtie via het tekenen te openen. Tegelijk maak je op een niet-alledaagse manier kennis met je collega's of nieuwe groepsleden. Daarna ga je aan de slag met het mandalatekenen en intuïtief schilderen om een healingmethode aan te leren die je thuis of proffesioneel kan verder zetten. Marleen Kerkhofs, creatieve coach van Kimarte begeleid je hierin deskundig. 

Als kers op de taart leer je een schildermethode die je mindfull maakt en die je kan aanwenden om even tot jezelf te komen.

Voorkennis of ervaring zijn niet vereist.

Voor je eenvoudige lunch of meer exclusief restaurantbezoek werkt Kimarte samen met partners die hun diensten hebben bewezen op het vlak van eerlijk, gezond en creatief omgaan met voeding met aandacht voor wat het regionale en seizoensgebonden te bieden heeft.

Qua logement hebt u keuze uit zeer authentieke logementsmogelijkheden voor groepen.

VOOR HET HELE PROGRAMMA BETAAL JE SLECHTS 350 EURO PP WERKMATERIALEN EN RECREATIE INBEGREPEN.

Je bent pas ingeschreven na storting van het deelnamegeld.

Onder deze link vind je de contact- en betaalgegevens van Kimarte https://kimarte.com/contact/

Inhoud

Meditatieschilderij met symbooldier in mandalavorm

Meditatieschilderij met symbooldier in mandalavorm

Creatieve mandala workshops

Met verschillende materialen en technieken en geïnspireerd door universele schoonheid en wereldcultuur werken we elke dag aan een eigen mandala met een nieuwe techniek. Eerst doen we ook enkele opdrachten om het intuïtieve in lichaaam en geest te openen. Marleen begeleidt je deskundig en met veel enthousiasme. Ze heeft meer dan 20 jaar leservaring in het Provinciaal Hoger Kunstonderwijs en secundair Kunstonderwijs alsook in het volwassenenonderwijs.

IMG_3960.JPG

 

 

 

Improvisatietheater( optioneel ):

Boeking bij voldoende interesse, niet in totaalprijs.

Je krijgt een inwijding in het improvisatietheather. Sedert 2001 was Christina als docente werkzaam bij de Hogeschool Gent in de opleiding Bachelor in de orthopedagogie. Ze volgde diverse opleidingen waaronder dramadocente, theater, systeemtherapie en de beroepsopleiding "familieopstellingen".

 

 

 

 

Recreatie Aanbod( in de prijs inbegrepen ):

IMG_4046.JPG

Natuurwandeling

Wandeltocht tussen de loslopende paarden in het natuurreservaat. Wees respectvol en vriendelijk en je zal dat terugkrijgen.

teaching in ladakh.jpg

Yoga

Als kers op de taart van ons werk aan lichaam en geest onthouden we je ook niet van een yogasessies. Bij onze yogalerares, Tamara van centrum " De Lindebloesem " kan je ook terrecht voor " innerlijk kindtherapie ", waarover je die dag een woordje uitleg kan krijgen.

IMG_3929.JPG

Fluisterboottocht

We glijden met zijn allen in een fluisterboot over het water en observeren de watervogels. Om de ZEN-aktiviteit niet te verstoren vragen we om stilte... .

Mandvlechten

In het geschiedkundige hart van de mandvlechters hier aan de Maas kunnen we je niet onthouden van een introductie in het mandvlechten tijdens een rondleiding in het Natuurmuseum " De Wissen " waar je ook kennis maakt met de plaatselijke fauna en flora...

cfa843fd-d511-4375-b11f-787086f1d46a_IMG_0864B.jpg

Kruidenwandeling

Herboriste Nette geeft uitleg over de plaatselijke kruiden

IMG_3949.jpg

Fietstocht naar de geboorteplaats van schilder Van Eyck.

We fietsen langs het water doorheen natuurschoon en op een veilig fietspad naar de grote markt van Maaseik en zetten daar even de bloemetjes buiten.

Inschrijven

Naam *
Naam
Telefoon *
Telefoon