Mandala groep

Verbind je op een dieper niveau met de mystieke kracht van mandala’s. Voel je je al goed bij het inkleuren van voorgedrukte patronen die je in veel winkels vindt maar wil je toch meer dan dat, dan is de creatieve groep zeker iets voor jou. Ontdek hoe bekende universele patronen zoals de flower of life je aanzetten tot groei en ontdek hoe jij daarnaast ook geheel je eigen vormentaal kan ontwikkelen. Kom thuis bij jezelf in connectie met de heilige geometrie van het universum en ervaar als resultaat een weldadige balans van lichaam en geest. Zelfs zonder enige voorkennis zal je in geen tijd verrast staan van je resultaten met diverse teken- en schildermaterialen. Mandalatekenen is een waardevol instrument binnen de creatieve therapie en als jij je geroepen voelt om niet alleen jezelf maar ook andere mensen ermee te helpen dan kan je bij Kimarte zeker de nodige ervaring opdoen voor je praktijk. Mandatekenen kan immers ingezet worden voor stressreductie, burn-out, nazorg bij medische behandelingen, … evenwicht in jezelf vinden, etc…

Bij workshopcentrum Kimarte leer je onder deskundige begeleiding de vormentaal van mandala’s begrijpen en vanuit persoonlijke ervaring creëren. De mandalaworkshops worden aangeboden rond diverse thema’s en in combinatie met ademhalingsoefeningen, meditatie en muziek.

Een half uur voorafgaand aan het begin van de workshops is er inloop met koffie/thee en lekkers. Inschrijven en instromen kan je het hele jaar doen maar wil je zeker zijn van je plaatsje, dan begin je best de eerste week van september.

Passen deze lessen niet binnen jouw tijdsschema, geen nood, kijk bij de overige aktiviteiten van Kimarte of je een keuze kan maken waar het mandalatekenen aan bod komt.

Blij je te zien!

25 Euro / workshop
175 Euro voor een 8-beurtenkaart (7+1 deelnames gratis)

Deelnemen

04.09

16h30–19h00
Pluk-je-vruchten mandala: droedelen met tekenstiften

11.09

16h30–19h00
Na regen komt zonneschijn mandala: meditatieschilderij in acrylverf

18.09

16h30–19h00
In het hier en nu mandala: dotpainting in acrylverf

25.09

16h30–19h00
Hallo herfst mandala: frottage met oliepastel op papier

02.10

16h30–19h00
Volg je gevoel mandala in mixed media

09.10

16h30–19h00
Geometrische mandala met diverse tekeninstrumenten

23.10

16h30–19h00
Yin-yang mandala in aquarelkleurpotlood

Programma onder voorbehoud.

Vanuit haar eigen levenservaringen, opleiding en achtergrond neemt Marleen je mee op sleeptouw naar een wereld vol beelden. Ze laat je schitteren in al je kleurenpracht via creatieve verwerking van je ervaringen en emoties om zo lichaam en geest te transformeren naar een groter bewustzijn. Zelf bewandelde ze een helend pad van acupunctuur, kundaliniyoga, meditatie, familie-opstellingen en niet te vergeten intuïtief schilderen en mandalatekenen. Na een opleiding creatieve therapie zette Marleen de stap naar het werken als creatief therapeut waarbij ze haar uitgebreide ervaring als kunstdocente in het regulier onderwijs samenbrengt met haar aspiratie om mensen te helpen vanuit het creatief scheppende.

Ken je iemand die de mandala groep leuk zou kunnen vinden?