Lenteweekend

17–19.04.2020

Beleef het begin van de lente als het echte nieuwjaar; maak komaf met oude patronen en laat je ware zelf ontluiken. Je leert het verleden loslaten en komt tot rust bij helende klanken. Uit een weldoende slaap herboren, temidden de bloesems creëer je nieuw leven. We werken via creatieve therapie die je thuis of in je eigen praktijk kan verder zetten.

Uitkijkend op natuurgebied Negenoord ligt Tussen Hemel en Maas. Het huis is voorzien van een verzorgde tuin met overdekt terras om bij mooi weer buiten deel te nemen aan de workshops. Er zijn diverse kamers. Neem tijdig contact op om je voorkeuren kenbaar te maken.

Kimarte biedt een huisbereide vegetarische lunch aan, rekening houdend met jouw persoonlijke wensen (vegan, lactosevrij, glutenvrij, suikervrij). Op zaterdagavond genieten we van hapjes op het vuur en verbranden we—onder begeleiding van vuurmeester Mark—onze beperkende patronen.

Indien je graag vroeger komt om het mooie landschap te ontdekken dan krijg je bij Kimarte een wandel- en fietskaart cadeau. Er is een beperkt aanbod gratis te gebruiken fietsen. Breng voor een uitstap in de natuur je wandelschoenen mee. Hou je van shoppen dan is Maasmechelen Village en ook het Bourgondische Maastricht niet ver weg.

360 Euro (per persoon)

Deelnemen

Kennismakingsactiviteit met thee en koffie
Warme pasta met glaasje wijn
Avondwandeling

Ontbijt
Yoga
Workshop
Lunch
Workshop
Hapjes van het vuur
Vuurritueel
Klankhealing

Zondags ontbijtbuffet
Workshop
Lentelunch
Workshop
Afsluiting met thee en koffie

Programma onder voorbehoud.

Vanuit haar eigen levenservaringen, opleiding en achtergrond neemt Marleen je mee op sleeptouw naar een wereld vol beelden. Ze laat je schitteren in al je kleurenpracht via creatieve verwerking van je ervaringen en emoties om zo lichaam en geest te transformeren naar een groter bewustzijn. Zelf bewandelde ze een helend pad van acupunctuur, kundaliniyoga, meditatie, familie-opstellingen en niet te vergeten intuïtief schilderen en mandalatekenen. Na een opleiding creatieve therapie zette Marleen de stap naar het werken als creatief therapeut waarbij ze haar uitgebreide ervaring als kunstdocente in het regulier onderwijs samenbrengt met haar aspiratie om mensen te helpen vanuit het creatief scheppende.

Ken je iemand die het lenteweekend leuk zou kunnen vinden?