Creatieve therapie aan zee

03–06.08.2019

Creatieve therapie aan zee 2020 word binnenkort bekendgemaakt.

Duik onder de waterlinie van het zichtbare en ontdek wat de beelden die je hebt gecreëerd je willen vertellen. Kom tot rust bij de aardende klanken van de digeredoo en doe mee aan leuke groepsactiviteiten op het strand. We werken met diverse creatieve methodes die je thuis of in je eigen praktijk kan voortzetten. De gemeenschappelijke noemer is intuïtief daar geraken waar woorden tekort schieten en zo de sleutel vinden tot persoonlijke transformatie.

Op 190 m van het strand van Oostende ligt vakantieverblijf Neutralia. Een éénpersoonskamer met basiscomfort is inbegrepen in de prijs. Optioneel kan je onbijten in het verblijf aan 30 Euro voor drie dagen. Heb je andere accomodatie voorkeuren, gelieve dan persoonlijk contact op te nemen.

Het therapiehuis—gelegen in een rustige woonwijk in Bredene—is voorzien van een mooie tuin met terras zodat de workshops ook buiten kunnen doorgaan. Kimarte biedt een huisbereide lunch aan, rekening houdend met jouw persoonlijke wensen. ‘s Avonds kan je genieten van de plaatselijke lekkernijen die de kust rijk is.

650 Euro

Deelnemen

Verwelkoming aan Oostende station
Ontvangst syllabus
Mogelijkheid tot bewaring bagage
Oversteek naar het strand van Fort Napoleon
Groepsdynamiek via cirkelmodellen en strandmandala
Strandpicknick
Inchecken verblijf
Zelfhealing via mandala's
Vrijetijdsbesteding

Zelfinzicht gevoelens via beeldkaarten, analysemodellen en tekentherapie
Lunchbuffet
Mogelijkheid tot privégesprek
Kleur, ritme en gevoel: brushstroke painting verbonden met muziek
Emoties boetseren in klei
Vrijetijdsbesteding

Kijken vanuit verschillende perspectieven
Blindtekenen
Lunch
Waarnemingsschetsen stilleven met strandobjecten
Vrijblijvende groepsactiviteit in Oostende

Strandyoga
Indiaans communicatieritueel
Lunch
Klankhealing
Digeridoo
Afsluiting met evaluatie

Programma onder voorbehoud.

Vanuit haar eigen levenservaringen, opleiding en achtergrond neemt Marleen je mee op sleeptouw naar een wereld vol beelden. Ze laat je schitteren in al je kleurenpracht via creatieve verwerking van je ervaringen en emoties om zo lichaam en geest te transformeren naar een groter bewustzijn. Zelf bewandelde ze een helend pad van acupunctuur, kundaliniyoga, meditatie, familie-opstellingen en niet te vergeten intuïtief schilderen en mandalatekenen. Na een opleiding creatieve therapie zette Marleen de stap naar het werken als creatief therapeut waarbij ze haar uitgebreide ervaring als kunstdocente in het regulier onderwijs samenbrengt met haar aspiratie om mensen te helpen vanuit het creatief scheppende.

Ken je iemand die creatieve therapie aan zee leuk zou kunnen vinden?