Creatief Zwitserland

05–12.07.2020

Kom in de zuivere Zwitserse berglucht deze zomer werken aan je persoonlijke ontwikkeling tijdens een heerlijke vakantiebeleving. Spoor mee in een beperkte groep deelnemers naar Degersheim waar we verblijven in een oude Zwitserse B&B villa. Op een steenworp ervan ligt een mooi openlucht-zwembad, het plaatselijke treinstationnnetje en enkele winkels. Kimarte laat je elke dag kennismaken met een nieuwe creatieve therapieworkshop in wisselende contexten en materialen. Diverse oefeningen zijn later thuis of in je eigen praktijk toepasbaar.

We ontdekken ook het healingwerk van de Zwitserse Emma Kunz. Emma zei over haar mandala’s dat ze bestemd waren voor de 21ste eeuw omdat ze dan pas zouden begrepen worden. Ook haar healingwerk in de grot met steinpulver die je in Würenlos kan bezoeken wordt wellicht beter in deze eeuw begrepen.

In de nabijheid van de bergen maar op een steenworp van zwembad, treinstation en superettes, ligt de B&B-villa waar je 7 nachten verblijft. ‘s Morgens is er ontbijt inbegrepen en ‘s avonds geniet je in de tuin van de barbecue met vegetarisch, vis of vlees aangevuld met vele verse groenten. ‘s Middags kan je naar eigen wens een broodje kopen of genieten van een echte Zwitserse rösti. Voor wie wil is er iedere ochtend een vers geperst gezondheidssapje.

We reizen met comfortabele treinen en trekken in Zwitserland de bergen in met de Appenzellerbahn. Hieronder vind je het programma van de 8-daagse reis.

Gruëzi,
Marleen Kerkhofs

1400 Euro

Deelnemen

Treinreis naar Zwitserland
Inchecken
Zwitsers diner

Ontbijt
Emma Kunz wandeling
Zwitserse Kruiden- en bloementhee
Uitleg mandala’s Emma Kunz
Lunch
Mandalaworkshop
Aquafitness
Zwembad BBQ

Ontbijt
Bergwandeling
Lunchpauze
Workshop aquarel
BBQ in B&B

Ontbijt
Creatieve therapie met klei
Vrijetijdsbesteding
Meditatie
Intuïtief schilderen
Vrijetijdsbesteding
Diner

Ontbijt
Bezoek Textilmuseum St. Gallen
Lunchpauze
Vrije bezoeken o.a. Stiftklooster
Bodensee bezoek
Diner

Ontbijt
Bewegingstherapie
Lunchpauze
Minfullnessworkshop
Vrijetijdsbesteding
Diner

Ontbijt
Keuzeworkshop
Lunchpauze
Keuzeworkshop
Wolfsbergdiner

Ontbijt
Treinreis naar België
Aankomst België

Programma onder voorbehoud.

Vanuit haar eigen levenservaringen, opleiding en achtergrond neemt Marleen je mee op sleeptouw naar een wereld vol beelden. Ze laat je schitteren in al je kleurenpracht via creatieve verwerking van je ervaringen en emoties om zo lichaam en geest te transformeren naar een groter bewustzijn. Zelf bewandelde ze een helend pad van acupunctuur, kundaliniyoga, meditatie, familie-opstellingen en niet te vergeten intuïtief schilderen en mandalatekenen. Na een opleiding creatieve therapie zette Marleen de stap naar het werken als creatief therapeut waarbij ze haar uitgebreide ervaring als kunstdocente in het regulier onderwijs samenbrengt met haar aspiratie om mensen te helpen vanuit het creatief scheppende.

Ken je iemand die het lenteweekend leuk zou kunnen vinden?