Nieuwe 4-delige worshopsreeks rond de lente...

 “ La primavera “ op woensdag 13 maart 2019 vanaf 16u

 

Misschien is de winter hard voor je geweest en heb je meer in overlevingsmodus gezeten dan je graag zou willen.

Wedra komt de lente eraan en alles zal terug naar buiten willen komen?

Ben jij er klaar voor? 

Kan jij zorgen voor jezelf dat wat jij naar buiten brengt ook datgene is wat je wil. 

Ben je klaar voor  bloeiende bloesems of heb je schrik dat er oud vuil naar  boven komt komen doordat de natuur die nu de lichaamssappen van bomen en planten en ook die van jou laat stijgen en sneller stromen?

Belangrijk en zeker omdat we vaak met onze leefwijze tegen de natuur ingaan is dat we in deze periode reiniging van lichaam en geest toestaan.

De natuur omringt ons met mogelijkheden. 

Alles is er, we hoeven het enkel maar te ontvangen. 

Binnenkort zijn er bvb. weer paardebloemen die een heel sterk ontgiftende werking op de lever hebben. 

Er zijn naast bloemen en kruiden ook nieuwe groenten zoals asperges en artisjokken met hun sterk reinigende werking. Geniet er met volle teugen van op het moment dat ze er voor jou zijn. 

Ook stevige wandelingen in de natuur en yoga of chi-gongoefeningen kunnen je reinigingswerk ondersteunen want dit is een seizoen waarin alles in beweging komt en vooraleer de winter zich gewonnen geeft kan het nogal eens stuiven en stormen. Ontspannende lichaamsoefeningen helpen je de soms chaotische overgangsenergiën op hun plaats te krijgen.

Als grootste orgaan in je lichaam werkt je lever elke dag heel hard voor jou om je lichaam in balans te houden door o.a.  gifstoffen uit de omgeving, restanten van virussen en bacteriën en niet te vergeten ook zware emotionele energiën op te ruimen. 

Wees lief voor jezelf en ondersteun dit nobele orgaan in zijn heilig werk. Maak er geen gifbelt van en als je dit in het verleden toch moest gedaan hebben, is het in dit seizoen de beste gelegenheid om het tij te keren want elke stap die je zet in de goede richting is een goede stap en zal je vroeg of laat de vruchten ervan plukken.

Jullie krijgen in de pauze een kop ontgiftende thee aangeboden. 

Vooraleer we zover zijn gaan we een oefening doen om op energetisch vlak bij onze emoties reinigingswerk te doen.

Heb je ook zin in dit soort creatieve oefeningen? Er is nog plaats, schrijf je nu in.

 

Elke woensdag van 16.00u tot 18.30u en werkmaterialen + drank zijn in de prijs inbegrepen. 40 Euro voor de vier-delige reeks of 20 Euro per keer.

Name *
Name
Naam